Friday, October 15, 2010

My E-DaY Hand Bouquet~

Salam buat semua..dah makan?dah minum?..eheh..

Dalam sedar x sedar lagi 36 days to my E-day..




Wedding Tickers

Ohhh..kenapa terlalu cepat masa berlalu..terkelip2 mata masa dh menghampiri 20 November..Ohh..

Fast Updates!

The Baju:
  1. Baju Lace Pink dah tempah.Just a simple kebaya.End of October dah boleh g fitting.
  2. Tudung dgn veil nanti carik
The Hantaran
  1. Barang for hantaran all dah dibeli..MR TEDDY dah siap bagi pd saya brg2nya...
  2. Bunga2 for bunga dulang dah dibeli..Tinggal nak gubah saje..
  3. Dulang dah sewa
  4. Alas dulang sewa dari sk...early november leh amik
  5. Yang berkaki tu apa namanya ek?pahar ek?itu x cari lagi..adoi..
The Mini Pelamin
  1. Mak cik datang pasang 2 days before event
The Event
  1. Plan asal nak buat sebelum zohor.Tukar pulak lepas zohor
  2. Catering dah settle
  3. Makanan,just simple minum ptg food. X mau suh mak masak..cian mak penat..hihih
The doorgifts
  1. Chocolates
Rasa2nya itu je kut.saya pun x tau apalagi yg nk kena tgk..Pada mana2 B2b yg dah btunang tu igt2kan sy ape lg yg tertinggal..hehehe..

Hand Bouquet??

Sebut pasal handbouquet@bunga tangan..teringat masa sy kata pd mak sy yg saya ada order bunga tangan..

Mak:  "Untuk kahwin ke?"
Saye: " Taklah,Tunang"
Mak: "Ape kehai siap berbunge tangan?"
Saye: "Zaman Moden makkk..."

Ingat lagi entri bunga stokin saya?

Disebabkan ketaksuban saya pada bunga stokin,sy menggagahi diri konon2 nak DIY sendiri.Penyudahnya tangan luka2 terkena dawai..*Apelah kamu ini ira oi..*

Tangan dah luka. Terus cancel nak DIY..*tgk betapa semangat kentangnya saya ini*..Terus saya order dari Kak Lyyn pemilik Nazurin Creation

Kelmarin Mak tepon sewaktu di opis..

"Kamu order apa ni bukan main besor kotaknya..tapi ringan pulak?"

sy blurr..seingat saya saya x ada order apa2 dlm masa terdekat..Tapi bila mak saya kata dari Nazurin Creation sy terus terlompat2 macm kera kena belacan..


Yahooo!!!Bunga Tangan dah sampai!!saya order dari bulan 6 ok??bulan 6!!ahahaha~

Sedikit gambar bunge tangan sy..eee..suka2..tak sabar!!


Love the pink and purple color

Sangat Suka!!!!

Gambar dari blog kak lyn.,Thanx kak!!
Cantik Tak???oohh..saye x sabar!!wink~

15 comments:

Rilla said...

Serius, sangat cantik *.*

cik syahira said...

assalamualaikum nadira.

cantiknya.. tak apa berbaloi-baloi tunggu dari bulan 6. hi2x.
psst.. boleh share about how much is the figure tak?

FaRiHa said...

ui...nak kejap je kan??rasa nya baru je ira pung pang pasal nak tunang..tetiba nak hari tunang sudah..

anaztasias einz said...

waahhhhhhhhh sweet. nanti jangan lupa take a snap with pose yang menarik dengan bunga tu tau hehehe =)

sk said...

ira, nnt alas dulang mau dipos express kah? nnt ckp bila ira nak sy pos eh.. skarang ni ada customer tgh sewa.

p/s hand bouquet tu cantik!! =)

AnEs said...

bunga tangan da cantekkk!nadira, tangan kene jaga tau..jangan buat pape pun yang berpotensi mencederakan tangan..hihi..masa anes nak tunang dulu,pegi gatal nak buat do0r gift sendiri,penyudahnye tangan kene gam panas tu sampai sekarang berparut..haha..

Khumaera Ismail said...

sweet bangat bunga tgn tu~!!! =)

masmOna said...

Nadira, sy suka lah bunga tangan kamu.cantek! happi preparing =)

~CiK NadiRa~ said...

Rilla: Thanx dear

Syahira: wslm...figure?price ke?hmm..for bunga ira ni ira nak kristal skali so harga dia dlm RM 80..Bunga besar pun ira nk byk..Kak lyn akak bwt ikut bajet customer..ckp je nk pattern cmne..

anaztasias: Of course willdo..nt ira pg pose paling cantik skali..hehehe

sk: ye..nak pos express..ira nak dlm early november boleh dear??bila org tu nak sewa?

anes: hehehe..tula..kdg2 duk x diam jugak..ade je keje nak buat..aritu tgn luka kena pisau..hihih

Khumaera:thanx dear..:P

Masmona::)

♥Just You And I♥ said...

salam kenal nadira..bunga tgn awak...sgt shweeet.
jatuh cinta laaa nak satu ^__^

Fatin Fairuz said...

cumel..cumel..cumel..i loike;)

bebelan said...

ouh cntiknya bunga tgn tuuu..heheh

Kasut Pink said...

Bunga tangan yg chantek! Warna tema kawen sy pulak tu...hihi

sk said...

owh okay2..

alas tu dlm this week org tu nak return. so dlm 1st or 2nd week nov sy pos express bleh? nnt pape kontek thru email ehh.. :D

Mummy Bunny said...

laaa .. tempat letak hantaran yg berkaki tuh kak nadh ade .. mmg ramai dh sewa pun .. kak nadh ade 16 par .. kalau nak, roger2 lah ye .. hehe ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails