Monday, July 26, 2010

Bunga Dulang??Bunga Tangan??..ohh Bunga-Bungaan

Korang tau wat drives me crazy bila sebut je pasal hantaran??Not the deco,not the so-so exclusive pahar yang bergemelapapan bergantungan kristal sana sini neither do the alas dulang dari material yg mahal..nope..totally not!!Wats driving me crazy??

Representing.


BUNGA DULANG!!!!



Ok..ini bunga dulang..pelengkap bg hantaran..for me if bunga dulang korang cantik make secara otomatiknya cantik lah hantaran korang..BUT..if Bombastik macm mana skali pun dulang yang konon2 bergemelapan @ berukiran lah, Kaki tinggi lah..and wat so- ever..tp Bunga Dulang Korang x Cantik, Maka x Cantik lah Hantaran Itu..teeet...


Act x semua bunga dulang yg aku berkenan,to be more specifik aku sgt suka bunga yg dibuat dr stokin a.k.a bunga stokin..xtau kenapa..Sumpah cantik!..oh boleh Gila!!!..Tapi Harga pun cantik jugak lah..
(T_____________T)


ok lagi gambar beberapa bunga dulang stokin

 Pink

Purple

Oh..Pink lagi..


Ape yg aku perasan,if bunga dulang stokin pun dh cantik,Bunga Tangan....OOHHHH...


can i get this??



or this??oh MR TEDDY..PLISH2


ini plak bunga pahar


Green Apple..Sweet kan??


Bunga Tangan lagi...(T_________T)


All pics above credited to K.Lyn, K.Shila and Rai's Craft

So this morning dfgn semangat waja,jitu dan jugak unggul..Berdating lg dengan Encik Google mencari cara2 nak buat bunga stokin..well..Since bajet aku ciput tp selera besar nak mampos,so aku pun mencari2 jugak dgn harapan aku akan jumpa..

Found!!! Thanx a lot to Rai's Craft!!..YESS!!!dgn mata yg bersinar2..Seperti Katun Jepun Nampak Lelaki Gagah!Akupun bertekad nak buat sendiri bunga dulang hantaran aku...

Nota kaki: Korang rasa2..jadi tak??Tangan ini tangan bangku tau!


ilustrasi katun jepun nmpak lelaki gagah



Sape2 Yang nak belajar juge Klik sini...Selamat Mencuba!

4 comments:

anamingo said...

woit! cantek dowh..
cant wait to see ur hand made bunga..
bunga apa tuh?? hahahha

toRA@7 said...

oooh..aku pon ingt nk wat gak raye ni..ari2 aku de tgk kt tenet..xsgka ko b'kenan...

~mEanDaLwaYsbEmE~ said...

ana: boleh ke i buat??tangan bangku ni..hehehe

tora: ape lg,ko la buat kat aku..hihih

mysarah said...

i pown guna bunga stokin for bunga pahar, bunga dulang n maybe for my hb jugak. i suke. sweeeeet ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails