Sunday, October 17, 2010

Mari Intai Kasut Nikah Saya~

Salam buat semua. Hari minggu yang indah mcm ni apa aktiviti masing2?bg yd dh x lama lg nk naik pelamin tu weekends mcm ni la kena guna sehabis mungkin utk preparation..kan??weeee~

As for me..ada 6 bulan lagi..lmbat lagi kut..:p for now just preparing for the E-day.Bak kata Mr Teddy selesaikan satu2..

Kalau nak gubah hantaran sendiri seawal bila boleh mula yek?bgitu malas rasa nak start gubah.dlm otak duk pk..xpe lambat lagi..lambat lagi..34 hari tu masih lambatkah???oohh...

Bunga2 untuk hantaran masih tersenyum dalam plastik bag.Merayu2 memanggil.."Gubah lah saya cik ira..gubahlah.."
.."senyaplah ko bunga.."  wink~

Ikut perancangan sy akan bg 13 dulang pada MR TEDDY..Atas pmintaan mak saya dan juga Future MIL semua hantaran akan diberi semasa tunang.Masa nikah hanya mas kahwin dn cincin.Masa majlis,hanya bawa bunga telur..simple bukan??

Saya x rancang nak letak kasut utk dijadikan sebagai hantaran.Kalau selak majalah rata2 kasut hantaran semuanya tinggi bagai.Maunya 4-5 inci..Bagi saya yang dah sememangnya tinggi,kalau pakai kasut tinggi akan kelihatan seprti peti ais berjalan..Peti Ais???

 T_____T

Boleh letak flat shoes tak??Mau kena ketuk dgn kasut tu oleh mak saya.Untuk apa beli kasut tinggi2 kalau x pakai kan??

Tapi.....mak suruh letak jugak..katanya baru lengkap..adoi..

Ku gagahi diri men'survey' kasut walau x rela..Tgk kasut yg tumit runcing2 naik senak perut. Terbayang2 sy yg berat ini akan mematahkan tumit kasut tersebut.*konflik dalaman yang agak parah*

Akhirnya..saya jumpa kasut yg betul2 saya berkenan,kali pertama sarung di kaki terus jatuh chenta!ibarat sang putera yg sarungkan ke kaki saya..Ohh..akulah cinderella..*merapu lagi*

The price below RM 100..just within my budget..

Nak tengok??

Gold color..agak2 padan la dgn my baju nikah..

What made me fall in love is the bling2 on top of it!!!

weeeee~

See the tumit..Ini yang EXTRA special ni...heheheh


Nota kaki: Ini dh bukan Intai lagi ni..ini dah tunjuk terus...heheheh..tak tau la mcmmana rupanya di kaki saya..wink~

16 comments:

Khumaera Ismail said...

damn gojes laa kasut nye..err--majlisnye bile?? =)

~CiK NadiRa~ said...

Thanx dear...majlis lambat lagi..tp beli awal sbb nk jadikan hantaran..weee~

Lala said...

nadira, pakai wedges masa nikah eh. hope that u wear heels, lebih seksi and built up confident!!

waniez nurul said...

cantik nye..... berkenan...
wanie still xcari kasut nikah lagi..padahal tggal 5 minggu lagi...ngeeeeeeeeeeee

Mia-Ina said...

bestnya dah jumpa..mia msh x jumpa g

Rilla said...

Now, that's a unique wedding shoes. nanti soh OP tgkp gambar nadira pakai kasut manyak2

cik syahira said...

assalamualaikum nadira,

cantik wedges kamu. memang unik! ^____^

d'Fedrin said...

transparent wedges... cute !

psst... nana hantu kasut sbnrnye.
sekarang tgh mengintai heels kt SUMMIT..
hehehe.. :p

kucincomey said...

bling² tu yg penting tu.. hehehe.. sbb tak macam kasut yg kita pakai hari².. btw, mmg sesuai utk hantaran.. cantik.. :)

Kasut Pink said...

wah, betul2 mcm cinderella lah. Nice!

♥♥ eija ♥♥ said...

cute n pelik sikit hehe..
tapi cantik laah hehe..

h e r n y z a r said...

nice shoes. with bedazzle ribbon. weeewittt.. yg cantek lg part tumit tu.. hehe.

~ mizzAmy ~ said...

wahhh sgt chantek!! never mind dear, heel ni ketagih. so start from now practice pakai heels tau. ;)

sk said...

ahahaha betul, ni bukan bagi intai dah ni. tunjuk terus!! haha

kay kamal said...

really, really like the wedge part of it!

cik syahira said...

dear,
sila collect award kamu yer.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails