Thursday, April 14, 2011

LooKing for OP with Great Quality and Reasonable Price?

Salam buat semua.

Rindu berblogging.Masa bergelar Puan Nadira yang bertambah padat menghalang saya utk terus mem'blog' macam biasa.Kadang2 hanya sempat jenguk2 status B2B di facebook. Ahli Bloggers Bride pun dah makin bertambah..Makin ramai yg nk kawen rupe2nye~..Nak kawen lagi boleh??theeee..hehehe..

Ok lah..Straight to the point..

Dlm uruskan hal wedding ni one of the MOST thing yg sgt2 memeningkan kepala is searching+surveying and also deciding the Official Photographer for your big day.!!.

Choosing the right one bukan senang Okeh.Saya sendiri mngambil masa setahun untuk survey.Quotations??huh..xde satu pun yang menambat hati.

Some people said..

"Buat apa habis duit untuk Jurugambar??..Membazir aje"

HELOO!!..saya lebih rela duit habis untuk gambar yg akan disimpan hingga akhir hayat daripada benda2 lain yang ke'megah'an itu hanya bertahan selama seminggu, dua minggu mungkin hingga org berhenti bercerita tentang 'mewahnya' majis anda..Anda faham maksud saya?

Memperkenalkan..OP saya..TEMPEH CHRONICLES!!!

Terdiri daripada 4 jejaka ..hehehe
The new team consisting of 4 talented,friendly,energetic and creative with brilliant ideas. They are Mr Ikhwan,Mr Bahrein,Mr Jamal and Mr Daniel. Working with them seriously happening gile!!.Fun and enjoyable.Mcm2 aksi dpt saya tgk.Mereka yg beraksi okeh?bukan saya...hehehe..sampai terbaring2..asal dpt angle cun terus snap..salute laaa..

Ketika make up

Bayangkan tgh make up,4 org snap2 pic anda..terasa mcm artis tak??ahahahha..perasanlah kau ira..

They put a reasonable price.Seriously worth it.Their work had its own value. Bukan mcm certain OP yg hanya  ambil gambar jenis tangkap muat.Kita tgk pun rasa mcm x puas hati.Or certain OP yang when it comes to editing gambar agak berlebihan mcm nmpak sgt gambar itu fake.Each of the pictures has its own meaning and moments to remember.

The most important they really understanding in any situation they faced during the day. Pinggan xde di meja kek,Saya yg tiba2 senggugut hari majlis,Saya dn suami dtg lambat di lokasi outdoor.Agaknya mungkin sejam jugak mereka menunggu. *maafkan saye yee...* Tetapi hasil kerja yg mereka berikan tetap berkualiti. Ada umph laaa..:P..And if u like any pose tat u have seen before,atau tiba2 teringin nak bergambar ats pokok ke..just tell them..they will fulfill your wish..*err..boleh ke abg wan?..heheh*


Say aaaaaaaa

Pakej yg saya ambil..dari nikah,sanding dan bertandang.Full event,including outdoor photo shoot.With No limited time.And trust me it is still below RM 3k..Best kan??

Boleh buat poster movie nih!

weeee~

Cantik tak saya?eh..cantik tak gambar ni?hehehe
Walau dimana saja anda berada.Just name it.They will give u the affordable price.As long as within Malaysia lah..Kalau luar,sy x tau,kena tnya sendirik..hehehe..

Sesungguhnya saye x mampu melompat..heheheh



I strongly recommend u guys dgn OP nih.Seriously u wont regret it.They can tolerate with customers,and will give u the best service ever.



Interested??just call them..


Ikhwan Wan-0123888617
Bahrein Mohamed-0126476558
Daniel Rusli-0196740447
Jamal Naz-0173606567

Since the group is new,the web is under construction..however i'll give the link to their own blog.Just click on their names..Ok??

Ikhwan Wan, Bahrein,Daniel.

Till then...:)


7 comments:

ZiL said...

cantiknya.. aa..memang pandai meka amik gambar.. suka yg gambar masa tengah makeup tu dan yg lompat tu...

Fatin Fairuz said...

wei..awak..canteks gambar² nye..agak↓3 kalo sy quote nama awak..bole dpt disc tak?hehe..

Oh.btw..sy da lame follow u=).kind;y follow me back eh=)

MBK said...

nice piccas nadira ;D

Chris Heo (허현진) said...

amazing~~^^;

Mia-Ina said...

pastinya cantik..tgk sedikit gmbr je rs teruja

ikhwan said...

Terima Kasih kerana sudi promote kami

Salam dari

Azila Photo
Member of Tempeh Chronicle

Cik Mira said...

Really nice pic..n the price is also affordable.. with no limit time..n 4 photographers...Nadira memang sangat bertuah..

Saya pun tengah pk pasal E day nie...thanks for sharing

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails