Friday, January 28, 2011

INTRODUCING..my W-Day Invitation card!.Entri Kutip ADDRESS..

Salam buat semua.Phew.Lama tak update blog.Ampun dari hujung rambut sampai hujung kaki.29 days to go..Terlalu busy sekak dua menjak ni..haih..

Misi minggu lepas

  1. Decoration hunting..*tak habis2..~sigh*
  2. Centerpiece DIY
  3. Bunga Pahar Hunting
  4. Meja Beradap Deco
  5. Bedroom Deco
Hoo..cakap pasal bunga pahar saye nak berkongsi sesuatu dgn bloggers yang lain..Dulu saya pernah kata nak DIY bunga pahar stokin sendiri kan??..namun itu hanya impian yg xkan terlaksana..Hampeh..

Jadi saya yg kedekut ini menggagahkan diri hunting for bunga pahar yang Cantik,Eksklusif,Menarik,Lain dari yang lain dgn price below RM 1/pc..mungkin anda kata mustahil kan??

Tak semua mustahil tau..Kerana kesungguhan berjalan dari kedai ke kedai sehari suntuk..Sampai MR TEDDY saya dah x mampu lagi berjalan..Akhirnya...


Tadaaaa.....

Bunga Pahar moden beb..TULIP gitu

Love the shiny2 and bling2 silver part..just matched my THEME

Simple tapi sgt Cantik OK??


Guess the price...ahahaha.only RM 37/50pcs..which means 1 pc berharga 70 SEN..ulang taip..

70 SEN!!!!

Kalau la ada yang rakam masa saya terlompat2 gembira..dan x kira pandangan org lain dah masa tu..weee~

oleh itu..ada sapa2 nak kirim???hehehehe...

Cakap tentang W-Day Card saya..Masih igt entri ini??--->KLIK<-------

Ianya berkisar tentang idea saya yg tiba2 dtg mencurah2 bagaikan Niagara Falls...*Hiperbola disitu*..untuk mendesign kad kawen saya sendiri..First attempt..saya terus berkenan dan x abis2 puji diri sendiri *atau dlm kata lain masuk lif tekan sendiri..eh..adakah perumpamaan seperti itu?*..

Dan support dari bloggers tercayang semua..*BIG HUGS!!*..maka saya telah memilih design tersebut utk cetak..yeah..mari cetak...

At first nak print red color je..tapi since the card ada dua pihak takut org xleh bezakan pulak..silap dtg rumah..haru nanti..weee~

Dgn service yang terbaik dan tip top dari Sys Fiza  (Sila Lawat Blog Beliau Ya??)..Saye amat sukaaaaaaaaaaaa....pada kad saya!!!..

The Artwork of the Card

Majlis Sebelah Lelaki

Majlis Sebelah Perempuan

Ingat!!Majlis belah saya warna MERAH ok..Awww..VOUGE gitu..*perasan lah kau ira*


Soo..when the card tiba dgn selamatnya di rumah..

Raikan Cinta For belah MR TEDDY


SIMPULAN KASIH at my side!!!!weeeeee~

Bahagian dalam
Using the artcard memang totally puas hati..Price pun still within my budget only RM 0.65/pcs..

AND TOTALLY LOVING IT!!!...

Jadi..pada sesiapa yang mahu hadir sama2 menjadi mak ngah *sbb berbaju merah...*..dan untuk mendapat bunga pahar merah yang gorjess itu...sila drop address anda di email saya tau..

nadirabaharudin@gmail.com atau drop kat ruang comment bawah ni ya??lepas email..inform me..sms to number 0104041239..ha..publish no phone kau..sy risau terlepas pandang..xmau kecewakan bloggers yg saya sayang..*..Ohh..shuweeet kan saye...(^_^)Y..*


p/s: Nak SMS tnya pasal wed prep pun ok..I tak kisah nok..hehehe


Ok..Till the next entry..about..the centerpiece DIY..see ya!

2 comments:

lovelyadibah said...

Wah!cantik la kad wedding Ira!:)suka2..huu..:)

miszcoolrelax said...

ira, aku rasa aku da bagi address rumah.
888-1, jalan aman, kampung alai, 75460 melaka. okay cyg!

n'way, aku sangatttt suke yang simpulan kasih tu.:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails