Saturday, September 4, 2010

Door Gift??

Sedang berfikir...

Doorgift apa yg sesuai utk tetamu??

Yang boleh dimakan ataupun hadiah??

Oh pening!!...

Bagi makanan saja ok tak??

And telur tu..Wajib ke???x de xpe kan?

OOOHHHH.....


B2b...Please help..Give me some ideas....T__T

8 comments:

masmOna said...

Dear,bagi dua-dua. Hadiah dan makanan. Hik!

Mrs. ieza said...

hu3 saye dulu nak bagi muffin + yassin jek..but my mom nak jugak bagi telur...ikut kan jela ckp org tua kan hihi =)

Rilla said...

Me personally, prefer telur sebab itu adat kita dan telur melambangkan kesuburan, sebab tu kita bagi telur. Tak wajib pun, bagi benda lain pun boleh. Afdalnya bagi buah kurma. Suka cadangan Ieza, bagi Yassin, sebab orang akan guna. Macam Rilla kalau pergi kenduri, tak akan ambil hadiah sebab memang tak suka simpan bekas seramik ke, labu sayung ke, ape ke, unless kalau benda tu memang boleh guna. Tapi that's just me la. Ada ramai juga yang suka hadiah.

Nora a.k.a Aira said...

makanan dan barang. my vote hehe !

Mummy Bunny`s Kitchen said...

bg cup cakes / chocolates hehe ;)
kak nadh leh tolong wat kan utk cik nadira ..

nuptiles said...

benda yg berguna n diorg simpan. yassin ok.kurma ok.edible lah senang. bagus juga combine edible dgn useful item. Edible : cupcakes, buah epal, eggtart, pudding, buttercakes. useful items : Yassin, tasbih, coin pouch...

Mia-Ina said...

dikatakn telur tu lmbg kesuburan

choclairissa said...

hi babe..hurm i rase kene bg mix bende bleh mkn n bende xbleh makan..usually food kids will love it..n can be cheaper..but for something u cannot eat..quite hard to satisfy everyone..usually people bagi kalendar..surah yasin..potpourri..

i pun pening sebenarnye nk bagi ape..huhu..neway gudlak!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails