Thursday, September 2, 2010

Blog saya BLOG SPAM???


Menjawab pertanyaan Cik Nora dgn Cik Mia..Kenapa blog sy x boleh buka 2-3 hari lepas..


Hummm..2 hari yg lalu tatkala sy berkobar2 ingin hapdate blog sy..MR GOOGLE kata 


THIS BLOG IS NOT AVAILABLE!!!

Encik GOOGLE. sy merajuk dgn kamu.sampai hati kamu block blog sy.Ye sy tau sy dah biarkan blog saye berhabuk dan jg bersawang. Tapi jgnlah sampai kamu keluarkan statement.....

BLOG SY BLOG SPAM!!!!!



Ilustrasi bila dapat tau blog dah kena block....OK tipu..

Sebenarnya ...
Ye..ILUSTRASI BERDASARKAN KISAH BENAR
Jeritan Hiperbola sy di tengah malam tepat pukul 12.00 tgh mlm pada 31 Ogos 2010. Sewaktu org tgh jerit MERDEKA!MERDEKA!MERDEKA...sy pulak menjerit...


KENAPA BLOG TAK BOLEH BUKAK NI????

Setelah berbincang hati ke hati dgn Encik Google..(Padahal verify email je pun..)..Baru lah blog sy dapat dibuka...ahahaha...suke2..Kata Encik Google..

'There are too many spams regarding blogspot.If your blog is not one of them we deeply apologized for the inconveniences.'

*Tak dapat bayangkan kalau blog ni xda..xde la sharing n sexy lagi..hehehe..kan??*

3 comments:

Mia-Ina said...

tue la..terkejut tetiba blog is not available...nasib ada balik..kte suke kat blog nie.ehehe

Nora a.k.a Aira said...

ok dah faham. jangan lari lagi ek ahhahaha :p

mysarah said...

ha i pown ada try bukak ur blog 2-3 ari lepas tapi tak dapat. ingatkan u dah tukar url

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails