Wednesday, September 1, 2010

OP ohhh OP




Whoaa.Kelihatan ada habuk2 di sekitar blog ini. Bukan! bkn saje habuk malah sawang di seliling blog ini..Ohh.Kenapa kau malas update??

"Mood raya OK??"

Ahahaha.Aktiviti weekends merayap2 di Ipoh mencari baju raya yang satu.Kenapa satu bukan dua?kerana hanya mampu beli satu...(T_T)..
*Tapi smpat singgah Jakel sambar kain lace untuk nikah* wink~

Ohh..Ticker di desktop sudah berganjak ke angka 7 Bulan??kenapa cepat??rosak kut ticker ni??kena buh battery tak??heheheh

Antara bnda yg belum sy prepare adalah pencarian OP utk W-day sy. Bab2 mencari OP ni lah sy kira paling mencabar.Antara Sebabnya?

*OP xde butik yang boleh sy singgah sesuka hati and tengok2 album sesuka hati lepas tu blah wat muka  kering
*Jarang sy jumpa dlam pakej ada FOC. Contoh: Kita sewa pelamin ada FOC bantal nikah segala bagai.OP xnak bg FOC Dslr Camera ke??
*Kebanyakan OP yang saya berkenan dgn hasil kerjanya tinggal jauh dr tempat saya.Ooohh..

Semalam merayap bersama MR GOOGLE mencari photographer area PERAK..Saje cari yang dekat,senang dia nak datang..*Katakan saja kau kedekut caj transport wahai Ira*..So bwh ni antara beberapa yang sy jumpa..representing...













Dan yang paling sy suka n terbekenan adalah seperti di bawah:





Mmg creative! ape yg sy perasan OP ini suka bermain dgn air dn juga lighting dan juga,,,payung!..
Lagi gambar..








Cantik kan??(@_@)..mata sudah bling2...Anda rasa??


Nota Kaki: Macam mana diorang buat veil itu melayang2 ek??

2 comments:

mysarah said...

klo yg dekat dh ok, tak perlu pergi jauh2 u. kena caj lain plak. ala photographer skrg ramai, tinggal pilih jer ;)

noridaramli said...

ida pn peliks...cmne la die wt veil tu terbang ea..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails