Sunday, August 8, 2010

Favors for------->GUESTS<--------List of

Lagi 8 Bulan to my Wedding day and lagi 3 bulan to my E-day.Kata orang guests list kena buat awal2.Kalau x nt tak xda yang tertinggal, terlupa,tak teringat dan sebagainye.Hoo..Rasa2 mcm baru je tgk ticker tu lagi 9 bulan..Tengok2 dah tukar angka..phew~..*masa..berhentilah sampai duit yang aku kumpol cukup*..hehehe

Preparation utk E day = 80 percent DONE!!ahahaha..ketawa besar2..nmpak sgt x sabar ok? just tinggal nk buat payment utk catering and pk pasal favors nak bg tetamu nanti..x plan nak bg doorgifts..TAK CUKUP BAJET..huu~..as for paperbags,nak DIY je,TQ tag pun DIY..and favors bg makanan..perhaps cookies,cakes,muffins or pop cakes @ cake balls??..all manis2..ikhlas dr org yg manes mcm saye..aha!

Sebut pasal cake balls..sy mmg bercita2 besar nk buat cake balls utk my E-day..mkn air tgn aku,maka smua org akan jatuh syg pd aku n bg hadiah besar2 masa kawen nanti..*ohh sungguh keji niat itu*..ahahahahah!..
tu those yang x berapa familiar about cake balls..cek tis out!

Ini Cake Balls.Yea..itu Kek yang dibulat2kan dan dicelup coklat

Ini pule Cake Balls yang di cucuk lidi lolipop maka dipanggil Cake Pops @ Pop Kek
Piccas credited to Bakerella

Saye sgt teruja dgn cake balls yg bewarna pink itu ok??sgt2 TERUJA!!..Im have been dreaming and have a BIG wish to bake these cute balls as favors for my guest for my E day..oohh...harap2 menjadi la impian ku ini..

Oh yes..Talking bout E day.Act senarai guest pon aku x finaliz lagi..mati aku..huhuh..To those B2B out there,aku ada jumpa satu panduan utk korang choose guests..yela..sumtimes kita mcm berbelah bagi x tau nak jemput sape..kan2??hihi..


Klik untuk TUMBESARAN



so ini pnduan aku dpt dari sini.Sile download untuk kesenangan anda..


Soalan Hari Ini : Betul ke soya tak elok untuk B2B??

5 comments:

syamiera said...

wey..haha...
ni cam choc ball yg dak kos ak slalu buat je..
sgt mudah...gune cake crumb pn blh..

Nora a.k.a Aira said...

eh nora xpernah lg dapt benda bulat tu hehe beshnya kalo dapt =))

~mEanDaLwaYsbEmE~ said...

syamira:ape lg weh..wat kan untuk aku..hihih

nora:cian nora,nora duk mana?kalau ira jemput dtg E-day ira nanti nak?..hihih..

Mia-Ina said...

wah2x sedapnya dpt coklat ball itu..panduan tu mmg best .,.mmg tgh dok cari guest list gak utk dibuat nie ira

Anonymous said...

тут на вышеприведенном веб-ресурсе вы можете скачать http://firefoxik.ru/, http://firefoxik.ru/skachat-firefox.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails