Saturday, August 7, 2010

E- Day....Counting Days

Pejam celik pejam celik..sibuk pk pasal kawen at the same time selit2 preparation utk E-day..sambil mnyelam tertelan air lah kiranya..since my Mum and My Mum in law to be kata "x boleh btunang lama-lama",maka dgn itu..kami pun x la btunang lama..aha!..Ikut rasa x yah btunang.Tp Mak sy mahukan proses pengambilan anak daranya ini secara sempurna..ohh mak...T___T

Tgk Ni..

Daisypath Wedding tickers

Ha kau.3 bulan lg.Huhu..Hasil perbincangan aku n MR TEDDY bersepakat untuk menghantar semua brg hantaran mase tunang.Senang katanya,nikah x payah susah2 nak usung segala bagai.Lenggang kangkung je pg masjed. Alang2 dh nikah di masjid n sanding kat hall,so no need to sakit2 tgn bwk hantaran yang gedabak2 tu.Aku dg terkulat2nya setuju ajelah walaupun dlm otak berfikir..(cukup ke duit nk ble brg hantaran nih???)..hihih

Sebut pasal E-day theme..memandangkan sejak keluar prot mak aku lagi aku dh fanatik dgn pink..*oh sgt hiperbola*..maka aku dgn keputusan yg lurus xde bengkok2 mahukan PINK sebagai theme color!YES!!..i love being in PINK world..bukan 'Pink lady' Ok?oops...

Mula2 nk wat Pink and Putih..Tp sum of my bersties kata x suka pink..*pelik juga pmpuan x suka pink..hehehe*..so,aku pun tukar..pink + purple+ cream..nmpak lawa juga..inspirational board lebih kurang cmni:


Pink and purple

Tengok selipar tu..Kalau aku nak pakai selipar bleh tak?


Shuweeeet kan???aha!

Dah cari board untk purple+pink theme tp tak jumpa la..ada sape2 leh tlong tak?hehe..

Anyway these piccas credited to: weddingbycolor

Barang hantaran dah setel. Senang.tak kacau nk beli brg2 nak raye.,hehe..ceh dah besar2 pun nk raye lagi..

now ni pening pk pasal gubahan..phew...bajet ciput alamat kena gubah sendiri la..ha..
pakai bunga artificial dh la....(name sedap utk bunga plastik) ~wink

hantarn me for him the color will be purple..

any suggestion??

Nota kaki: Talking bout bunga stokin aku dh give up..hehehe..sumpah x nk bwt..tgn luka2 dah..T___T

8 comments:

toRA@7 said...

""Tp sum of my bersties kata x suka pink..*pelik juga pmpuan x suka pink..hehehe*""
~**sesedap rs ko je yeah??aku trase ko tau x??hihi....
~**ko mmg nk kene blg ngn slipar ngn mak ko klu ko pakai...hehe

~mEanDaLwaYsbEmE~ said...

aha!..oopps..sape yg mkn kek coklat mulutnya akan comot dgn coklat (perumpamaan konon2 mcm cili dgn terasa pedas..ahaha!)

Mia-Ina said...

lg 3 bulan rupanya..selamat buat persiapan ye ira

luvira said...

hye nadira..rasanye nye kan, our enggagement n wedding day will be the same month..hehehe..tersama plak..nama pun sama gak.. ;)

~CiK NadiRa~ said...

ira: mcm ckp kat diri sendiri lak...heheh..inila yg dikatakan jodoh x ke mana...heheh

Mummy Bunny`s Kitchen said...

sape nama same tuh? nk join gak .. meh wat nadira club nak? hehe ;p

ainnazari said...

wah, sama la, sya pn time engagement mmg dh bg semua barag hantaran...time kawin x pyh fkr2 dh...hehehe

Malia & Faizal said...

owh owh pink.. i like!!! =D

-MALIA-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails