Friday, July 9, 2010

OhH...BriDEZiLLA!!!

Tarikh hari ni??ohh sgt lama x update.Bz katekan.*Heh,mcm org lain x kawen..x la bz mcm ko.*huuu...(T___T)

Act brehat jap drpd memikir pasal wedding ni.Mr Teddy kata awal lg.x yah pk banyak sgt.Serius x mmbantu.huh.so,atas ikut arahan aku pun x pk sgt.*konon2 x pk la..padahal setiap masa online bkk laman web wedding..hoho*

so kenapa aku sambung balik entri sbb aku rase,aku nak juga taip.heheh,korang tukang baca n bg komen aje ek?Sbenarnya ad yg ganggu kepala otak ni.Critanya when ppl ask about the preparation dgn idong kembangnya aku cakap banyak yang dh settle.From food,busana,pelamin,pengapit,doorgifts and etc..But when ppl asked me...whats the THEME COLOUR???OMG!!!!there goes BRIDEZILLAA!!!..how could i forget..konon2 baju dh ada..kaler xde lagi ape ke senget ko ni Ira?huuuu...


Ilustrasi memek muka waktu org tnya pasal theme color

Bukan xnak pk.Bukan lupa.Tapi,xtau nk pilih kale ape laah..
ade beberapa
  1. PINK
  2. KUNING
  3. PEACH
  4. MAROON
  5. TURQOISE
  6. BLUE (Tiffany blue,baby blue)
Ok tgk satu2.PINK..aku dh guna masa engagement.walaupn aku agak kipas susah nak mati (Die Hard Fan) kaler ni terpaksa la kau lupekan.xkan nak ulang2 pulak..
KUNING.Nmpak ok..cadang nak try kuning cair.tapi..rasa x selesa pakai kuning.sbb dh set dlm otak kuning hnya utk raja.wakakak..
PEACH.Lembut.Mmg sweet.Tp agak tenggelam.If Baju kale peach tu,labuci2 semua x nmpak..haish..*ko ni cerewet*
MAROON. maybe sebab langsir umah aku belambak2 warna maroon.Plus sofa kat umah pun maroon,so aku x rasa thrill dgn warna maroon..hahaha
PURPLE..Ok taun ni berderet2 wedding kale purple..oohh..sy pening
TURQOISE..Agak cantik kan??tapi kena jaga2..sebab sy ni teddy bear krim..MR Teddy sy tu Teddy Bear Coklat..*Ada beza kan??*
Ok lastly BIRU. ada 3 pilihan,baby blue,tiffany blue dgn biru (aku x tau nama biru tu..tp biru gelap2 sikit lah)

Baby blue..memang sweet..biru gelap ok..Tapi serius aku berkenan sgt2 dgn TIFFANY BLUE!!!..ohh kau sgt mengada2 Ira..

aku bg beberapa contoh pic tema TIFFANY BLUE ok??





Door gift *sweet kan?*
Sape yg leh wat choc mcm ni call aku keh??
Table deco

The fabrik

Korang Rasa??Cantik kan??













7 comments:

saye said...

awak..10.10 tue lmbt lg...tp eloklah wt preparation awl..jgn jdi cm saye.. 31.7 tp xwt satu pun...hmmm pening dh nie

misznadira said...

hehehe..31.7 xde preparation lg??bahaya nih..hehehe..anyway kalau nak katering gtau yea?

toRA@7 said...

hmm...nice blue...
weyh...ape kah engage tema pink ni???
adoiyaaai...slack rr lu!!!
xsuke2!!xsuke!!!(eyh..ngade laak cik tora..mcm die yg nk kawen..hahahahaha)
tp demi sahabat t'chenta...ku sanggupkn jua...
weyh..xsaba rrr....klu umah mu pnoh pon...xpe..
umah pak njang aku ade dkt manjong tu...hihi

misznadira said...

aku tpakse amik pink mase tunang.Mr Teddy xmo pkai pink..hihhi..tunang aku pon ko kena pkai pink gak tora!

toRA@7 said...

dh mcm xde kaler len dh...wat laa kelabu tahi hanjeng ke...ijo pucuk psg ke...blue tiffany ko tu ke...eeeee!!!

misznadira said...

blue tiffany kaler kenduri umah mr teddy..xde2..ko kena gak buat baju pink demi sahabatmu yg terchenta nih

toRA@7 said...

gile rrr lu....aku sboley2 nye xnk kaler tu mncemar closet aku...pergh!!!semak siaal...
punye bnyk kaler dlm donia...
kaler plg xcnteq tu jugak ko pilih...
seb bek time engage...pink ape weyh??(klh akhirnye...huhu)
nnT boley laaa aku g usha2...jgn aku t'lebey dr ko sudeyh...hahahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails