Saturday, July 10, 2010

Red And Black

Baru smlm aku cakap nk theme BLUE TIFFANY..dengan bersemangat nya aku pun pg la jumpa wedding planner aku smlm sbb nak tetapkan tema. Siap print contoh2 dari internet lagi..berkobar2 tu.
Sebelum sampai MR TEDDY call..Bila bgtau je aku nak g butik terus dia kata nak dtg juga.Aku pun kata ok je la..

Sampai butik,aku pun keluarkan la contoh warna blue tiffany.And my wed planner kata dia akan usahakan cari colour tu..yezza!sayang kak yatie..hehehe..Tiba2 MR TEDDY sampai..

"Saya nak tetapkan tema juga"..aku pelik,bila masa pula dia dah fikir tema.Sebelum ni,kata awal lg

"Saya nak warna biru."..alahai..terus dia tunjuk kertas yang aku print tu.._(T_____T)

"Ala,Ira nak warna ni.." aku tarik muncung panjang2..dgn harapan dia akan faham..

"Kata nak warna merah hari tu?"

"Itu tak confirm lagi..pilihla kaler lain.ira nak biru."

"Dah plan dah semua.kena plan lain la mcm ni"

K.Yatie senyum.

"Takpe,nanti kami ambil baju baru untuk ira.warna hitam merah.Cantik sgt."K.Yatie cuba pujuk hati ni.





Jadi Vanida Imran la aku..ahaks


Ok ke kaler ni??



(T_________________T)

Merah Hitam??haih...pasrah..





4 comments:

toRA@7 said...

waaaaah2!!!counting down huh??
jgn lupe gtau nnT tema ape...
aku pon nk b'tema gak d majlis kamu...
serius canteq dowh if d design is like that...
aku suke..aku suke.....hihi
i really luv black+red....

iha said...

suke lagi blue tiffany tu...

misznadira said...

tu la..bkenan yg tiffany blue tu..tp xpelaahh..pakai jugak masa kenduri belah Mr Teddy..hehehe

cIkIn said...

F.Y.I..aku pakai kaler merah itam tuk konvo nnt..hehe..walaupun xkan nampah dgn jubah nnt,hoho

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails