Tuesday, November 16, 2010

Quick UPDATES on my E-DAY!!

Salam buat semua.Huh.Hari Selasa,Lagi 3 hari to my E-Day!..yabebedu..Perasaan??

Saye tak sabar mahu makan nasi impit,rendang,ketupat,lontong..!!!!NYUM3..

lapar!!!!!


ape kaitan dgn E-day ko??ahahaha..ini bermakna perasaan mahu beraya lebih beraja dlm hati..*dah besar2 pun masih mahu beraya..ceh*

Quick Updates!

Baju Tunang

Disebabkan kejadian Baju Tunang saye yg x diingini telah berlaku maka saya telah berkeputusan untuk sewa sahaja. Amik kau. Daripada konon2 nak baju simple masa tunang,ko pg pakai baju penuh manik segala bagai.Ayat yg sy confirm akan dgr waktu E-day sy nanti adalah..

Tengok..!!kan penuh manik..berat sungguh baju ni..


"Ni tunang ke kahwin??"

CONFIRM!!!kena pk jawapan cepat2 ni..

Kain baju yg saya sewa tu pattern duyung.Ohh..Terpaksa walau hati tak rela.Peha sy akan nmpak besar..itu sudah pasti.Semalam waktu try baju sy cuba duduk bersimpuh.*konon2 duk atas mini pelamin nt laa*..

Kain itu bagaikan mahu tertetas!!!!Sudahhh...Tukar plan,call butik suh dia sediakan kerusi d mini pelamin saya..haish!xmo bersimpuh2..

Katerer

Setel.mngunakan ayat power saya,saya pujuk juga katerer sy yg sebelum ni utk buat juga utk majlis saya walaupun pad hari tersebut ada function wedding lain..ayat saya:

"Ala,lebihkan je makanan tu utk 150 pax...please...".terkelip2 mata saya memujuk..

Akhirnya..

"Hmmm..Ok lah..Makanan+Minuman+Buah+Air dan kelengkapan buffet serta pinggan dan juga mangkuk,worth RM 6/pax!"

Senyum smpai ke telinga....ngeeeee~..majlis tunang sy nanti menu wedding org lain..ngeh3~

ohh sukaaaaa~


House Decoration

Cadar+Langsir+Room Deco = DONE!..tinggal sesi mengemas je..
Nak cari tikar buluh lak..sempat2..

Hantaran

DONE!!..beautifully done by my beloved auntie..ohh..sayang kamu ketat2..me to him kale purple..love the color..and baru tau auntie sy ada bakat terpendam yg cukum mengkagumkan..wee~Nt sy review ya??


Apa lagi ek??so far sy rasa ok..mudah mudahan semuanya berjalan dgn lancar..Oh ya..nk pakai inai di jari boleh tak??hihihihi..nanti mak kata saya mengada2!..


test power..merah tak??pakai inai tube je nih..weee~

Ohh ya..sebelum terlupa..salam aidiladha buat semua..pada sape2 yg kampung dekat dgn my house,seri manjung,perak..jemput dtg to my E-day ya??

Love all..*hugs*

4 comments:

Khumaera Ismail said...

waa...na dekat da..debar ta na tunang? hehehe~ wish u happy engagement day =)

anaztasias aira said...

"Ni tunang ke kahwin??" huaaaaaaaaaa seminggu saya dengar ayat tu dulu, be strong dear !

toRA@7 said...

iraaaaa!!!!
xdpt nk pg laaaa....uhuk2
sedey sgt2!!!

Sharifah Farah Syed Mokhtar Al-Zawawi said...

Congrates Ira:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails