Monday, October 11, 2010

Pelaminan Indah


Ku angankan pelamin indah untuk kita berdua singgah
Sayangnya... Semua musnah...

petikan lirik lagu dari Azie : Pelamin anganku musnah~

Aha.Salam sejahtera buat semua.Lama x update.Sudah ada sawang dan juga cik labah2 kelihatan.
Intro dengan lirik lagu Azie.Currently tgh melalak dlm ofis.Bos xda katekan.wink~
Pelamin.Sedang sibuk memilih design pelamin sendiri.Tidak perlu yang terlalu gah.Cukup dijadikan sebagai tempat utk mengambil gambar bersama keluarga dan rakan taulan.
Sedikit Tips utk anda dalam memilih pelamin.



  1. Ruang - pastikan ruang bersanding adalah sesuai dengan saiz pelamin yg dikehendaki. Platform serta hiasan latar perlu sesuai untuk mengelakkan pelamin kelihatan ’sempit’
  2. Hiasan - Jika kawasan letak pelamin sempit, elakkan daripada memasukkan elemen2 yang terlalu banyak seperti pahar bunga telur yang banyak, hiasan2 bunga yang terlampau, ini akan menyebabkan pelamin nampak berserabut.
  3. Cahaya - sudah tentu faktor ini amat penting kerana di pelaminlah anda dan pasangan akan berposing sakan bersama keluarga untuk gambar kenangan. pastikan kawasan pelamin menerima cahaya yang mencukupi untuk memudahkan kerja photographer, jika tidak dapatkan bantuan pembuat pelamin untuk menambah lampu yang bersesuaian
  4. Warna - Pastikan warna pelamin tidak menyamai warna baju anda,takut nmpak tenggelam.


Pelamin Dome berkonsepkan Taman

Pelamin kerawang

Pelamin Simple

Pelamin High Back-Chair

Pelamin Taman

Pelamin Eksklusif

err..apa ek namanya??

Pelamin Pergola



Pelamin ROME!!
Love the pink flowers..sweet..

Dare to be different??

Tiba2 jatuh Cinta dengan Biru!

Pink again..

Yang ini memang x leh resist..Ohhh..

Black and Pink

Purple

Roman

As for me the design just nice..x sarat sgt,x kosong sgt.And the colors of those flowers betul2 cantik bila combine dengan lighting..Love it..Ini pada pandangan sy la...Tak tau la anda bagaimana..

Ohh ya..

nak contact butik ni??silakan...

ZieLynn Boutique
016-3107810
zie_lynn@yahoo.com

11 comments:

Renee Meow said...

meow hye cik nadira :)


eh chantek pulak kan boutique ni punyer pelamin... pelamin dia ikut trend semasa n nmpak ada class.. sgt chantek, nak visit page dia la.... thanks for d info dear.. :D

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Mia-Ina said...

waduh, cantiknya pelamin..yg pasti mia buat ala2x je...

Durruz said...

first pelamin tu totally awesome. mayb gabungan kaler die, dgn bunga penuh.. cun2.

Rilla said...

Rilla sama ngan Durruz, suka first pelamin. Rilla memang suka pelamin yang ada bunga berjuraian dari bumbung, cantik *.* Ira ada link dia?

♥♥ eija ♥♥ said...

jom laa kita sama-sama mencari pelamin yang sesuai kan nadira :)

cik syahira said...

assalamualaikum cik nadira,

sweetnya pelamin-pelamin tu. ada duitnya semua impian boleh jadi kenyataan. siapa setuju? sikit atau banyak duit tu juga la yang penting. seiring dengan kreativiti. hihi

Q said...

Cantik semua pelamin..kalau lah bleh bersanding lebih dari 3 kali (nikah, resepsi perempuan, resepsi lelai) pasti semua ku rembat...hihihi

anaztasias einz said...

canteknya semua...waah susah nak pilih hehe

btw dear, saya dah xguna ek link nora aira tu. kalo ada masa nanti exchange with my new link yea

http://norapurplebridez.blogspot.com/

tengs dear.keep in touch

(formely known nora aira)

Malia & Faizal said...

sgt canteekkk..thanks for sharing =D

chandra said...

Salam Kenal
sukses terus untuk dekorasi pelaminannya......

Anonymous said...

suksek wat dekorasi pelaminannya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails