Wednesday, August 11, 2010

Tq Tag E- Day..Mari Beramal..yay!

Sebut pasal Tq Tag.Entri sebelum ni disebabkan ketidak canggihan kamera sy maka sy give up nak amik gmbar guna camera lagi...T_T..Kena beli camera baru nih....*eceh..mcmla ko byk duit ira oi.*

Kali ni nak tunjuk Tq Tag yg sy berhempas pulas buat smlm..Ditambah dgn perut memulas2 dan sambil pulas2 rambut..Nasib bek x hempas laptop je..*ohh..sy merepek lagi..bln2 puasa ni..* hihi

Nak mintak pendpt la..aku rs mcm dh ok.Tp..Tulisan tu berbelit sgt ke??

Presenting....jeng..jeng..jeng...


Tq Tag saye!

Ok..Siap letak URL blog kat situ.Perlukah??sgt gewdix ok..Ayat bonda terchenta..
 "ape ke benda siap ada dot com nih??"  ...(T_T)V

Itu bukan persoalannya..Fokus pada font..Nampak tak Nama MR TEDDY aku??Kalau nama aku pun x nmpak..mmg kena tukar font la cmni..


Untuk B2B out out there...sy nak wat keje amal di bulan2 puasa ni..*nk wat keje amal pg bgtau org..ape ko ni ira..*..Ohh..Bkn keje amal..Sharing is SEXY Kan??So to those yang nak aku design Tq Tag KOrang,Sile tinggalkan pesanan di ruang komen..tiada caj untuk anda!!
Di ulang Tayang...TIADA CAJ DIKENAKAN..Jemput ke majlis kahwin sudeh..ahahaha..muka x malu!

Tawaran hanya sekali tau..weee~

Nota Kaki: Tak Sabar nk tgk hasil tgn sendiri di Blog org lain..Ok perasan..huuu

10 comments:

@ty_farEd said...

pink puteh...i suker..!!! santik..!!

-nurul farihah- said...

chomelnyer..pinkish!!

~CiK NadiRa~ said...

thanx..kembang kempis idon ku sebentar..hihi..x berbelit sgt ke tulisan tu??

mysarah said...

nama groom sekali tengok macam Azie :P

rose said...

geng pinking la nmpk nyer kite ek..hik3..cantik..suke design 2..tp mcm mysarah ckp..name groom 2 da jadi cam azie plak..hehehe..

~CiK NadiRa~ said...

rose& Mysarah: Kan??tau xpe..memang nmpak mcm azie pun..hihhi

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

babe, tengs jd follower.

babe, ni personal idea sy la ek?
nape kamu tak hi-lite kan majlis pertunangan, eira & azie n the date. cube kasi besor skit hehe ni point of view sy la ek sbb sy pon buat design, ex; tq tag utk org hehe (=

misznadira said...

Lynda: Hi-Lite kan means guna Color font laen yea??..hmm ok..will do tat..Thanx tau!hihi

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

bukan babe, utk nampakkan kontra.
name kamu n tunangan haros besor sikit
atau menggunnakan 2 jenis font. paling utama orang nak tgk, menjadi tumpuan mesti name kite - hehe haros glem! then date tunang. diikuti majlis pertunangan n tq (= takpe babe, berusaha. diy memang best sbb outcome dr kite sendiri. chaiyOk!

toRA@7 said...

aku stuju gak ngn pndapat cik d atas ni..ko kene ade contras sket!!hilite kn kt name baru laaa pemos...(walaupon saye hnya tau pasal ubat..hihi)
font kene tuka laaa..belit2 sgt...make it simple n stylo ye babe...ape bakal hubby ko name azie ke??ihik3
about the colour..aku no comen sbb sat g msT hg hangen jek dnga..hihik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails