Saturday, October 23, 2010

Bunga Tangan Kipas~

Salam buat semua.Mari mulakan hari dengan senyuman.Weeeeee~

Aktiviti hujung minggu?meleset di rumah,goyang kaki tgk TV,bgolek2 atas katil.Inikah yg dinamakan B2B??

Mak mula mengeluarkan bunyi..

"Org dh nak kawen makin rajin..Kamu makin malas ni kenapa?"

Sy hnya mampu tersengeh *ibarat kerang busuk dipasar yg terjelir lidahnya*

Xpela mak.Belum kawen lg masa ni la nk relaks habis habisan..betul x?xkan la lepas kawen nak biar laki sendiri kelaparan..*ohh sy mau jd isteri mithali ok*..ecececeh..

Semalam dpt call dr kwn2..Ramai kwn2 yg dh nak kawen sebelum sy.sorang bulan 11,a week after my engagement date,sorang lagi bulan 2.pheww~..nasib baik ada juga..i tot i sorang je menggewdix nak kawen awal..*hehehehe*

Just now browsing  ideas for W-day hand bouquet.Ikut kan hati nak juga bunga tgn stokin.Tp mak pula x setuju.Pelik katanya...T____T

Dari segi pemilihan bunga sy bukan jenis yg memilih.Asalkan ada bnda yg sy nk pgg utk cover ketakutan dan kenervousan dah cukup..bak kata org hand bouquet tu peneman paling rapat bg bride on her wedding day! Then bila dah habis majlis..bunga itu lah akan dibaling dan menjadi rebutan kwn2 bride sehingga tercerai2 dibuatnya..*oh..nasib menjadi bunga tangan*

Penah tengok bunga tangan kipas tak??

Bagi saya cukup unik bunga tangan yg dibuat dari kipas tangan..nak DIY pun senang.Beli kipas..susun2 dan lekat2 je bunga ikut selera sendiri.Tambah riben panjang2..DONE!!..yeah..

Hasilnya??

See..simple but nice..

Using roses and baby breaths

another simple and unique fan 

Bila ada bunga tangan kipas..posing begini WAJIB ok..





Hehehe..dalam kepala saya sekarang:

  1. Mahu bunga tangan kipas sebab nmpak agak praktikal dan unik
  2. Kipas tersebut boleh digunakan semula daripada terus dibuang saje
  3. Kipas tersebut pelu lebar sedikit untuk cover bahagian depan iaitu perot saya!
Anda rasa??mak saya akan luluskan x application saya ni..wink~

7 comments:

Kasut Pink said...

wow, menarik.. 1st time sy tgk...

nur~mohd said...

heheh...menariknyerrr

Mia-Ina said...

bgs juga idea nadira ni

anaztasias einz said...

1st time juga saya tengok.. go go heehe =)

harzharun said...

cik adik...i tag u dlm contest!..singgah blog yea..

Cik NeyNa said...

ai like bila masuk bab cover perut itu..
memang praktikal..

MiSS NaDieYA said...

waaahh..cntiknye..praktikal jugak kalo utk bridemaid mengipas nnti =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails